Waar kan je Playful Situations voor inschakelen?

WROETEN

Je wilt een workshop of traject aanbieden waarin het creatieve proces centraal staat. Imperfect creëren en speels wroeten in ieders creatieve blokkades. Het liefst zacht buiten de lijntjes kleurend & met de stoute schoenen in de hand!

Stimuleer nu jullie poëtische ondernemerschap door middel van: een reflectieve podcast-wandeling, een ochtendschrijfsessie, een wroetmeditatie, prikkelende boekenclub of creativiteitscirkel.

Lees meer
CHECK-IN

Jij wilt met zelfvertrouwen de volgende stappen zetten in het uitbroeden van je creatieve ei. En met enthousiasme ondersteund worden tijdens de uitwerking van je project.

Je wilt graag ondersteuning om stil te staan zodat je vervolgens weer dansend verder kunt.

Playful Situations mee op reis als kritisch kietelend kompas in 1-op-1 sessies.

Lees meer
TEAMPLAY

Je wilt een creatieve teamdag op poten zetten waar verbinding centraal staat. Met een dosis fun en aandacht voor de ‘kleine ontmoeting’. Met de bedoeling elkaar op een andere manier te leren kennen.

Lees meer
FACILITATIE
Je bent al geruime tijd op een organisatievraagstuk aan het kauwen en wilt door middel van facilitatie hier op een verrassende manier beweging in krijgen.
Lees meer
TRAINING
Je wilt het creatieve zelfvertrouwen van medewerkers trainen. Liefst zo weinig mogelijk zittend op een stoel. Met de bedoeling het meteen toe te passen in de praktijk.
Lees meer


Workshops en trajecten met PLAYFUL SITUATIONS, bestaan steeds uit deze ingrediënten