A ‘TEAMTALE’ ABOUT FACILITATION

Dit zijn ze. Het heeft wat voeten in de aarde gekost, maar eindelijk staat er een talentvol team klaar om je vraagstukken van morgen te kraken. Stuk voor stuk geëngageerde en enthousiaste individuën in wie je het volste vertrouwen hebt.

Het recept van de toekomst staat klaar om uitgevoerd te worden, je bent enkel nog op zoek naar een manier om de groepsmayonaise te laten ‘pakken’.

Hoe ga je in deze diverse groep aan de slag zodat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt? Hoe zet je alle individiduele krachten in de kijker zonder het gemeenschappelijke doel uit het oog te verliezen?

Playful Situations denkt het graag voor en met jullie uit.

Door samen te ‘spelen’ en te experimenteren pakken we jouw vraagstuk aan. We stimuleren het creatieve zelfvertrouwen van je medewerkers en zorgen er tegelijkertijd voor dat deze inzichten een hefboom zijn voor jullie strategische en operationele opdracht.

Op basis van een intake (met koffie) stellen we één of meerdere sessies samen die matchen met jullie vraag.

Voor wie?

  • Een nieuwe strategie werd opgesteld met bijhorende waardenkader. Jullie willen op een actieve en speelse manier gaan onderzoeken hoe deze waarden zich op de werkvloer kunnen vertalen.
  • Jullie team heeft afgelopen tijd grote veranderingen doorgemaakt. Jullie willen de tijd nemen om stil te staan bij het verleden om vervolgens vol energie de toekomst in te duiken.
  • Jullie team verhuist naar een nieuwe plek. Dat wordt op groot enthousiasme onthaald maar brengt ook de nodige uitdaging met zich mee. Hoe werken we samen aan deze transitie en zorgen we voor een mooie start?
  • Een bepaald topic binnen jullie team blijft telkens weerkeren. Jullie weten niet goed waarom, maar er telkens wanneer dit onderwerp wordt aangepakt, staan jullie terug bij start. Jullie willen op een verrassende manier dit vraagstuk in beweging krijgen.
Twijfel je of dit de match is met jullie vraag? Neem gerust contact op. En dan komen we er samen achter!
SAMEN EEN KOFFIE DRINKEN