A STORY ABOUT TEAMPLAY

Het was geen sinecure, maar je bent erin geslaagd een datum vast te prikken. De agenda’s zijn leeggemaakt, de te bespreken topics opgelijst en de offsite locatie geboekt. En nu komt de teamdag er met rasse schreden aan.

Je ziet het al voor je: bruisende creativiteit, spetterende energie en kumbaja alom. Met een blik op de samengestelde agenda begint de twijfel te sluimeren. Het merendeel van het programma bestaat uit ‘zittend vergaderen’ met snuifjes post-its hier en daar.

Hoe zorg je ervoor dat je team niet in elkaar zakt als een overgekookte souflé na de 5de volgeschreven flipchart? En hoe benut je dit moment ook ten volle om in te zetten op verbinding.

Playful Situations denkt het graag voor jullie uit.

Met een TEAMPLAY workshop vertrekken we vanuit jullie noden en goesting.

Op basis van een intake (met koffie) stellen we één of meerdere sessies samen die een match zijn met jullie teamdag.

Altijd met onze beproefde ingrediënten van SPEL en MAKEN.

Voor wie?

  • Jullie zijn op strategische tweedaagse en belangrijke vraagstukken kraken zijn top prioriteit. Jullie zijn op zoek naar afwisseling in jullie programma. Jullie kijken uit naar een workshop die de deelnemers ‘uit het hoofd’ laat komen en hen vooral aan de slag zet.
  • Jullie algemene vergadering komt binnenkort terug samen. Naast de gewoonlijke agendapunten willen jullie de kans grijpen om elkaar beter te leren kennen. Jullie doen dat het liefst op een verrassende manier door middel van een creatieve interventie.
  • Jullie team heeft geweldige resultaten behaald. Tijd om de successen te vieren! Jullie zijn op zoek naar een workshop die op een speelse manier de batterijen terug oplaadt en de succes in de kijker zet.
  • Twijfel je of een teamplay workshop past in jullie programma? Neem gerust contact op!
NEEM CONTACT OP